7 entry daha
  • christine baranski dışında, ki kendisi diane lockhart karakterini oynuyor, casting'i iyi seçilmiş. bu kadın da iyi ama daha önceki işlerinden simasına bir gıcığım var galiba bilemedim. will gardner'i oynayan josh charles daha önce in treatment'ta çift terapisine gelen koca rolündeydi, orda çok iyiydi, burda da gözümüzü şenlendiriyor. baş hatun er'in kıvırcık güzeliydi zaten george clooney'in sevgilisiydi. daha çok sex and city'deki mr. big karakteriyle tanıdığımız chris noth her ne kadar guest star olarak anılsa da dizinin bildiğin starlarından biri. 7-8 bölüm görünen gıcık başsavcı lost'tan mib. e daha ne olsun. böyle bilindik dizilerden tanıdık yüzleri görmek ister istemez sevdiriyor diziyi.

    ancak, ufak tefek düzenlemelerle daha çok seyirci toplayabilir. ilki bana göre alicia florrick'in mimiksiz olması, botokstan kalkmış kaşları neredeyse tüm bölümlerde kıpırdamıyor, ve gözlerini daha da donuklaştırıyor. kadının gamzeleri olmasına rağmen sadece bir bölümde görebiliyoruz o da gayet naif bir gülüş esnasında. konuşması oldukça donuk, ve sırtında kamburu varmışçasına hep bir ezilme modunda. kalinda da bu direktiflerden nasibini almış, çokça taş olmasına rağmen önemsiz sahnelerde bile sürdürdüğü gizemli konuşması bir süre sonra sıkıcılaşmaya başlıyor.

    ancak fbi'ın bile çözemediği davaları çözme ve çürütmede olağanüstü yetenekli karakterlerin cirit attığı, mahkeme sahnelerinin gayet başarılı olduğu hani şu telaffuz etmeyi çok sevdiğimiz "objection" gibi söylemleri bol bol duyabileceğimiz izlemesi keyif ve heyacanlı bir dizi kendisi.
338 entry daha
hesabın var mı? giriş yap