9 entry daha
  • hakkında, hem outkast'le, hem de james brown'la alakalı bi entry yazacaktım ama bisürü cümle yazmaktansa youtube'da gördüğüm şu yorumu paylaşmak daha mantıklı geldi bana:

    "if james brown and outkast had a baby, it would be janelle monáe!"

    yani diyor ki, james brown'la outkast'in bir çocuğu olsaydı, bu janelle monáe olurdu. kesinlikle çok doğru. janelle'in outkast'ten big boi ile doğrudan bağlantısını biliyoruz. outkast ile birlikte söylediği şarkılar da var. * bunun yanında, kendisi röportajlarında james brown hayranlığını sürekli dile getiriyor. sonuç olarak, ortaya böyle şarkılar çıkıyor.

    yeni albümü the archandroid ise süper olmuş. come alive (war of the roses)* şarkısı bence albümün en bomba şarkısı. müthiş müthiş müthiş, oh yeah man diyorum buradan cınelciğime. tightrope* ve dance or die* da koy yanına, al sana yılın albümü.

    bir not da bu kızın saz arkadaşları için; internetten yakaladığım kadarıyla izlemeye çalışıyorum, adamlar aşmış, şahane canlı performansları var. geçen haftaki letterman show performansından sonra zaten söylenecek pek bişey bırakmıyorlar. hep birlikte gelseler de gözümüz kulağımız bayram etse.

    son olarak, imaj falan okey ama arada bir şu saçların şöyle açsa tam süper olacak.

    http://www.jmonae.com/
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap