5 entry daha
  • demosunun çıkmasıyla birlikte hemen indirip denedik tabi. ilk izlenimlerime göre yine harika bir oyun olmuş.

    demoda gördüğüm kadarıyla sadece 2 takım seçiliyor. ispanya ve italya. 2'şer dakikalık yarılardan oluşa bir maç yapabiliyoruz. tabiki çok kısa bir süre bu ve hemen bitiyor. ayrıca bütün futbol oyunlarının demolarındaki olmazsa olmaz uyuzluk olan restart match seçeneğinin olmaması olayı bunda da mevcut. illaki menüye döncez.

    ilk bakışta grafikleri haricinde pek fark yokmuş gibi gelsede oynadıkça daha iyi anlaşılıyor oyunun değeri. öncelikle normal maç anındaki ve replay lerdeki kamera açıları süper olmuş. çok güzel açılardan oyunu oynayıp, pozisyonları izleyebiliyorsunuz. oyuncu kontrolleri de daha bi geliştirilmiş gibi geldi bana. torres ile top sürerken kontrolümüzdeki adamın torres olduğu daha net hissediliyor. aynı şekilde guiza' da kendisini belli ediyor hemen top sürerken :) şutlar ve ortalar daha güzel, daha oturaklı. yani oynanış gelen olarak zaten iyiydi fifa 10' da ama bunda daha bi güzelleşmiş.

    stad atmosferi ve sayircilere de dünya kupası oyunu olduğu için daha bi özenilmiş. arada bir tribündeki seyircileri gösteriyor maç içinde. mesela sarı kart yediğimizde taraftarlar üzülüyor, itiraz ediyor falan.

    tabiki vuvuzela denen illetide unutmamışlar. maç boyunca sesi geliyor stadda. ama allahtan çok kısık seste bırakmışlar onu. kesinlikle gerçek hayattaki gibi kafa sikici boyutta değil.

    doğal olarak kulüp takımlarının olmaması haricinde bir yamuğu yok oyunun. çıktığı gün fifa 10' un yerini alacaktır.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap