1 entry daha
  • aylardır bakıp duruyordum ve sözlükten kimse mi izlememiş diyordum ki sonunda birileri yazmış. filmin çok muhteşem olmasından değil, daha çok kim ki duk'un senarist olarak da olsa el attığı bir film nasıl dikkat çekmez diyordum. kabul ediyorum benim izleme nedenim gayet yüzeyseldi; so ji sub'ın oynaması. so ji sub başrolü kang ji hwan ile paylaşıyor ki kendisini sadık kdrama izleyicileri tanır, bilir. (bkz: hong gil dong) (bkz: capital scandal)

    konuya kısaca değinirsek, ji sub hep oyuncu olma hayalleri kurmuş bir mafyayı, ji hwan ise magazinden bunalmış ve filmdeki şiddet sahnelerinde fazlaca gerçekçi davrandığından ötürü tepki çekmeye başlamış bir aktörü canlandırmaktadır. ikisinin yolları bir şekilde kesişir. ji hwan bütün oyuncuları patakladığından artık rol için istekli aktör bulunamamaktadır, bu durumda filmde gerçek dövüş sahneleri olsun ve ji sub (karakter isimlerini bulmak zor geldi, gerçek isimleri kullanıyorum idare edin) oynasın diye karar verilir, olaylar gelişir.

    filmden öyle çılgın aksiyon sahneleri, karmaşık ilişkiler beklemeyin. ama ben sıkılmadan izlemiştim. çoğunlukla eğlenceli denmiş, bir yere kadar da öyle zaten ama benim aklımda daha çok hüzünlü bir film olarak kaldı. soundtracki için link verelim bir de:

    http://www.4shared.com/…gh_cut_ost.html?err=no-sess
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap