4 entry daha
  • isminin ömer hayyam barlar sokağı olmasına ramak kalmış sokaktır. hatta facebook da bir sayfası bile açılmıştır bkz;http://www.facebook.com/…?id=100000352673085&ref=ts

    her kesime, her muzik turune uygun mekan bulabileceginiz bu sokakta sigara yasagı yuzunden elinizde biranız kendi barınızdan çıkar sonrasında karsı bardaki arkadas, aha yan barda da bizim hilmiler mi var ney diyerek butun sokagı gezer birayı da o vesileyle bitirirsiniz.gece 1 gibi bütün sokak kapandığından herkes aynı anda kalkar ve sakince içmek isteyen güruh fakulte puba doğru ilerlerken biraz daha delirmek isteyen güruh up and down yollarına düşer.güzeldir,eğlenceli geceler geçirme sebebidir. tek kötü özelliği bütün eskisehir gençliğinin orda oluşundan mütevellit sarhoş olmanız ve ya olay çıkarmanız durumunda kimseden saklayamayacağınızdır.

    ayrıca gece barlar sokagında tanıstıgınız, gördüğünüz, muhabbet ettiğiniz herkesi ertesi sabah bulmak için facebookdan daha hızlı bir yol keşfedilmiştir.(bkz: tostçu ismail)

    yıllar sonra gelen edit: bu kadar sevdiğim için ağzıma sıçayım. şimdi her yer "şapkalı çantalı tipler"le değil, "jöleli, bağırlı, memeli tipler" le dolu.
161 entry daha
hesabın var mı? giriş yap