5 entry daha
  • holokost'u, yani insanlık tarihinin en büyük insanlık suçu olan yahudi soykırımını inkar eden soykırım inkarcısı. bir de teknik kılıflar uydurmaya çalışmış, "soykırıma şüpheyle bakanlar" başlıklı bir yazı yazmış, ve yazıda "yahudilerin yarattığı bir mit olabilir mi?" diyerek inkar propagandasına başlamış.

    "o fırınların o kadar yahudiyi yakma kapasitesi var mıydı?" sorusunu sorabilmek için insanlık vasıflarını, duygularını ve duyarlılığını yitirmek lazım. aynı mantığı taşıyan dinci gazeteler "aleviler sivas'ta kaza sonucu öldüler" diyebildi. yazar, gaz odalarının teknik yeterliliğini de sorguluyor aklı sıra. naziler, otoriteye bildirilen ve öldürülen yahudi için şikayet edenlere para veriyorlardı. daha fazla para alabilmek için her şeyin kaydını tutuyorlardı. yaktıkları "yahudi" sayısı karar para almakla kalmıyorlar, bir de yahudilerin küllerinin arasından altın dişlerini topluyorlardı. yahudilerin tüm mal varlıklarına zaten el koydular. yahudi profesörleri üniversitelerden uzaklaştırdılar. soykırımı yapanlar "evet yaptık" diyor. ama bu adam "hayır yapmadılar" diyor. şu cümle gürkan hacır'ın ne mal olduğunu ortaya koyuyor:

    "değişik ülkelerden birkaç tarihçi ve araştırmacı soykırım üzerine araştırmaya girişti. tabii başlarına gelmeyen kalmadı. seyrettiğiniz bütün hollywood yapımlarını unutun, önyargılarınızı da bir süreliğine bir kenara bırakıp, soykırım üzerine çalışan bilim insanı ve tarihçilere kulak verin. karar yine sizin"

    tarihte yaşanmış bir olay "tribünlerin kararı"na bırakılamaz. türkiye'nin çoğunluğu antisemit halkı zaten bu yazıyı görünce "oooh yahudiler yalan söylüyor soykırım değilmiş" diyecektir.

    facebook'ta profil fotoğrafına nazi swastikası koyanlar ve bunu "ifade özgürlüğü" olarak lanse etmeye çalışanlar var. hatta, "hitler keşke hepinizi kesseydi, eichmann keşke hepinizi yaksaydı" diyen sözümona eğitimli "insan"lar var. ve bunlar "türk". bunlar türkse ben türk değilim, bunlar erkekse ben erkek değilim, bunlar insansa ben insan değilim. aynı mantık alevileri de yaktı çünkü. o da kaza sonucu olmuştu, değil mi? son 3 yılda 45 tane gey cinayeti işlendi. onlar da kendi kendilerine ölmeye karar verdiler, değil mi? daha geçen hafta çingenelere "pogrom" yapıldı. o da "ol" denince oldu, değil mi?

    gürkan hacır'ı da şiddetle, nefretle, lanetle, tiksintiyle kınıyorum. yazdığı bu yazıyı vicdanım, midem kaldırmıyor.

    http://www.aksam.com.tr/…ma_supheyle__bakanlar.html
125 entry daha
hesabın var mı? giriş yap