3 entry daha
  • gidilmeyesi gorulmeyesi sehirlerdendir. ille de gidicem diyenler otobüsle gideceklerse yaklaşık 5* saatlik bir yolculuğu göz almalıdır. salihli üzerinden gidilir ve baraj gölünün etrafından kıvrım kıvrım dolanan, daracık , adeta keçinin geçtiği yere yol yapılmış gibi bir izlenim veren yoldan gidilir. kuzeyden gelecekler akhisar üzerinden gördesten geçip gelebilir. yol yine keçiyolu gibi uzun ve yıpratıcıdır. doğuda simava yakındır.
    ilginç bir coğrafyası vardır. çok az olan düz alanları değerlendirmek için halk bir tepenin* üzerinde yerleşmiştir. işbu yüzden olsa gerek şehir içinde eşyükseltide olan 2 sokağa rastlanmamıştır. yokuş inip çıkmaktan insanın imanını gevretir. en düz yer top sahasıdır.
    demirciye gitmek için tek bir sebep olabilir. ehliyet almak. eğer durum değişmedi ise bu şirin ilçemizde sürücü kursu olmadığından hala trafikten ehliyet verilmektedir ki sanmıyorum kurs açılmış olsun, çünkü trafikten ehliyet almaya gelenler ufak çaplı bir turizm geliri getirirler yöre halkına.
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap