5 entry daha
  • adı hasan çolak anadolu lisesi olarak değişmiştir ama adının ayşe melahat erkin olduğu dönemlerde okuyanlar için hep ayşe melahat erkin anadolu lisesi olarak kalacaktır.

    alanya'nın tek anadolu lisesi olması ünvanını alanya lisesi'nin alanya anadolu lisesi adını alması ve anadolu lisesi statüsüne yükseltilmesiyle kaybetse de halen alanya'nın en iyi lisesi konumundadır. bünyesinde, eğitim veren her öğretmen için aynı şey söylenemeyecek olsa da, fatih yazan, canan özçelik gibi ne yaptığını bilen, seviyesi yüksek öğretmenleri barındırmıştır ve barındırmaktadır.

    alanya için gerçekten önemli bir eğitim kurumudur. farklı bir ekoldür. bayram yürüyüşlerinde diğer okulların önünden geçerken tezahürat edecek kadar benimser insan bu okulu.

    yerinin değişmesiyle dutun altı denilen samimi ve sıcak ortamın artık öğrencileri barındıramayacak olması orada sayısız anıya sahip insanları hüzün denizinde boğar, "ama güzeldi be..." dedirtir.

    bütün bu yazılanlar alanya ile herhangi bir ilişkisi olmayan yazarları ne kadar ilgilendirir bilinmez ama, ortada bir gerçek vardır: "söz uçar, yazı kalır..."
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap