1 entry daha
  • bu sene dokuz sene aradan sonra nba'de koçluğa hızlı bir dönüş yapan sacramento kings koçu. 18-19 galibiyet dahi alamaması beklenen gösterişsiz kings'i neredeyse playoff kovalayan bir takım haline getirdi.
    kendisi esasen 90'ların ortasında phoenix suns'tan anımsanır. phoenix'in barkley önderliğinde final yaptığı senede takımın başında o vardı. phoenix'ten ayrıldıktan sonra birkaç yıl seattle supersonics'i çalıştırdı ancak başarılı olabildiği söylenemez. 2000 kışında seattle'dan kovulduktan sonra bir süre elini eteğini nba'den çekip ncaa'de pepperdine üniversitesi'nin başına geçti. burada elinden geçen adamlara yakhouba diawara ve alex acker gibi örnekler vermek mümkün.
    5 sene çalıştığı kolejde yalnızca bir march madness görebilince oradan da ayrıldı ve iki sezon evvel bir süre rick carlisle görevi devralana değin avery johnson'ın dallas'ta asistanlığını yaptı. ayrıca oyunculuk kariyerinde, döneminin * önemli guardlarından biri olup 3 kere ligin en iyi 5'ine seçilip 5 kez de all-star olmuşluğu vardır.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap