1 entry daha
  • mazhar alanson'un alametifarika tarafindan yayinlanan modern biyografi kitabi. hayatindaki donum noktasi sayilabilecek olaylar, siirleri, sarki sozleri, ilham aldiklari, gunlukleri olusturuyormus icerigini, kendi el yazisiyla basilmis hem de. en sevilen 14 sarkisinin demo kayitlarindan olusan bir cd de var yaninda.

    kitaptaki fotograflar cem yilmaz, serkan sedele, sevil sert ve koray kasap tarafindan cekilmis, kapak fotografi ise biricik suden'den. editoryal olarak kizi eda alanson'un katkilariyla hazirlanan kitap su isimlere bakildiginda agir medyatik bir tarafa sahip gibi. okumayi istememin nedeni, cocuklugunu, gencligini, ruhani yolculugunu ve bilinmeyen yonlerini anlattigi kitapta hakkindaki sorularima yanit bulmak olabilir. sevsek de kendisini o ego nereden geliyor merak etmemek elde degil.

    kitabin ismi her ne kadar bir yandan deyim olsa da bir yandan da yine bir egonun urunu gibi. alametifarika'dan cikmasi da birtakim medeni durumlari ve komsuculuk iliskilerini hatirlatmiyor degil. bu baglamda nil olmak adli eser yakinda raflarda yerini alabilir.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap