5 entry daha
  • gönül isterdi ki burun tasarımı daha 159/breravari olsun, büyük mito görüntüsünden iyice sıyrılsın. scudetto da bir garip duruyor; ancak tabii canlı halini görmekte fayda var. yine de gerek ön tampon tasarımı, gerek farların yerleşimi, kompakt sınıfta hem yürüyen aksam hem tasarım anlamında sportif yapısı ile gönüllerde taht kurmuş 147'nin ardından biraz kaba kalıyor ne yazık ki.

    aracın görünümü genel itibariyle hoş. profil tasarımı, gizli arka kapı kolu detayı ve arka tasarımı ise sportif ve şık olarak nitelendirebiliriz. ancak bir 147 kullanıcısı olarak, "kaç senedir bekliyorduk, işte benim otomobilimin ardından gelen model bu; olmuş" diyemiyoruz. alfa bu tasarımıyla "ama" bırakıyor ne yazık ki.

    açıklanan motor seçenekleri ise gayet tatmin edici. her ne kadar sonuna kadar manüel şanzımanı savunan ve kullanacak olan biri olsam da, alfa'nın pazarda söz ettirebilmesi için, küçük hacimli aşırı beslemeli benzinli ve dizel motorları ile birlikte mutlaka çift kavramalı bir otomatik şanzıman sunması gerekiyor.

    yollara çıkmasını merak ve heyecanla bekliyoruz.
1006 entry daha
hesabın var mı? giriş yap