8 entry daha
  • nirvana'nin röportajlarinda smells like teen spirit'in ne zaman konusu acilsa cobain'in bahsini ettigi $arki.

    cobain,nirvanamania adi verilen dönemde smells like teen spirit'in metala$tirilmasi üzerine "insanlar neden teen spirit'e bu kadar takiliyor bilmiyorum. mesela drain you. gercekten yeterli bir $arki ama cogu ki$i görmezden geliyor" derdi.

    sanirim yeterliden kasti hit olma kapasitesiydi. nirvana'nin yetersiz denecek hicbir $arkisi yoktu bence*.kendi de böyle dü$ünüyordu ki "nevermind'daki $arkilari 10 yillik bir dönemde yayinlanacak albümlere yaysam ve albümlerin gerisini sacmalikla doldurduysaydim $uanda oldugumdan daha zengin ve stressiz olurdum..ama bunu yapamam. albümlerimizdeki her $arki harika olana kadar prova ediyoruz,cünkü benim en begendigim albümler her zaman tüm $arkilari da muhte$em albümler oldu.albümlerimizin de o albümler gibi olmasini istiyorum" demi$ti.

    drain you'nun slts gibi tutulmamasi aslinda hayirli olmu$tur. nefret ederek söyledigi teen spirit'e drain you dahil olmami$,nirvana da 1991'den mart 94'teki son konserine kadarki her performansinda $arkiyi icra etmi$,kulaklarin pasini silmi$tir.

    güzel pogo da yapilir,bagirarak ya da mirildanarak e$lik de edilir. http://www.youtube.com/…stf4ga4hnu0&feature=related linkindeki kayitta ise döktürülür falan. cobain rahat olabilir,seveni cok seviyor.bence dertlenmesi gerektigi $arki drain you degil aneurysm.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap