9 entry daha
  • uyumak için yegane sebeptir. en az 6 gerekçe gösterebilirim bunun için:

    gerekçe 1:
    karmaşa sıkıcıdır. sıkıcı değildir diyen karmaşanın ortasında değil kenarında oturuyordur. karmaşaya uzaktır. karmaşayı seyretme imkanı vardır. karmaşa uzaktan düzzzz görünür. bilmeden konuşuyordur. o kadar çok karmaşa kelimesi geçti ki; bu bile sıkıcılığına yeter sebep.

    gerekçe 2:
    lalla lal laaa şeklinde nakaratı olan şarkılar. bu şarkılar her şeyin belirgin olduğu bir düzlemde elbette yeşeremez. şarkı üretirken beynin kuzeyinde oluşan karmaşayı tasvir etmek için lalla lal laaaa kullanılır. uyanıksan kafanı skerler.

    gerekçe 3:
    dokunmatik ekranlı telefonlar. tuşlu telefonları bedenine eklemlemiş bir kuşak olarak bu son zamanların çılgın teknolojisi dokunmatik karmaşadan başka bir şey değil. uyumayıp(unutmayıp) da ne yapacaksın?

    gerekçe 4:
    michael jackson olayları. şimdi adamın yaşadığına inanıyordun da öldüğüne neden inanmıyorsun diyenler çıkabilir. oysa düz, karmaşadan uzak, skandalda gözü olmayan sevimli michael jackson olaylarına ne kadar muhtacız. bi bilsen.

    gerekçe 5:
    ergenekon error örgütü. bir yılan kuyruğunu kontrol edemiyor, ikide bir kuyruğunu kendi götünden çıkarıyorsa o yılanı seyreden göze acırım. yılana daha çok.

    gerekçe 6:
    tekdüzelik istikrardır. istikrar uyumakla vücut bulur.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap