8 entry daha
  • itiraf etmek gerekirse kendisi kurtuluş savaşimizin yuz karasi bir fasisttir.. 12 eylül'ün bu adi agza geldiginde yere tükürülmesi gereken sahsi yüceltmesi de beklenen bir gelismedir bu yüzden. izmir yunan'dan geri alinirken nureddin paşa'nın mezalimine ugramış, 40 bine yakin savas esiri manisa'da bir dere yatagina doldurulup kendi emriyle öldürülmüş, izmir yine nureddin paşa'nın salık vermesi ile yakılmıştır. mustafa kemal ne ise sakallı nureddin tam tersidir..

    hatta rivayettir (tüm üsttekilerin kanıtı vardir) kendisi çiftelisi ile rihtimda demirleyen gemilerde, izmirden gitmeye çalışan rumları bile öldürmüştür. bu baglamda şu schindler'in listesi filminde toplama kampini gören bir yerdeki evinden rastlantisal olarak tüfekle yahudi öldüren nazi subayi ile aynı yerde kavrulmalidir eger tanri'nin bir adaleti varsa..

    hoş dünya bu adaletsiz. sopa kimin elindeyse o vuruyor düşene. önce osmanlı rumlara, sonra rumlar türklere,en sonunda nurettin paşa yine rumlara.. mühim olan nefret tohumları ekmemek, eken sakallı nureddin gibi adamlari da onurlandırmaktan çok aziz hatiralarina tükürmek.. (dönüp dolaşıp 12 eylül'e küfür ediyoruz degil mi?)
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap