9 entry daha
  • (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)
    (bkz: #59097157)

    "des d'un punt no en un d'aquests drets, que es mou en paral·lel a l'única veritable" paral·lelisme en forma de postulat d'euclides no pertany a un principi. aquest és el postulat del nom aksiyomu juga net i" euclidiana es va posar en marxa per cinquè postulat d'euclides utilitzant àmpliament versió del segle xvııı de la geometria d'aquest motiu, el cinquè postulat d'euclides en si de vegades amb malentesos "postulat paral·lel" ha estat cridat. "* matemàtiques

    darrera postulat d'euclides en elementler de la següent manera:" si una línia recta i les altres dues línies rectes de la borsa, de manera que la suma dels angles dels dos oberts dos de vora és petit, quan en aquest cas les dues línies rectes estendre prou, és en aquest sentit primer les línies es creuen la mateixa vora ". serà més fàcil per a vostè per fer sentit de l'expressió complexa de la següent manera:
    http://upload.wikimedia.org/…allel_postulate_en.svg

    en lloc de col·locar un altre cinquè postulat postula mateixa geometria euclidiana es pot aconseguir. per exemple, "un triangle sigui igual a la suma de dos angles rectes a la suma dels angles interiors", o "una passada cercle de la mateixa no a la dreta en els tres punts", com postulador pot ser col · locat en lloc del cinquè postulat d'euclides.

    cinquè postulat d'euclides amb l'axioma d'juga net "el mateix" és en realitat una afirmació problemàtica que pensava. sí; l'abast de la geometria euclidiana és considerat com un d'aquests principis es pot aconseguir en una altra teorem; però de la mateixa manera "per anar en un cercle de tres punts" principi també es pot obtenir a través d'un altre com un teorema postula. la mateixa una sola ment fins al punt d'una paral·lela a un dret de prendre un cercle de tres punts és "el mateix" que mereix ser. subjectes en realitat força complicada; potser ja totes les matemàtiques és res més que a = a. `espero ser capaç d'expressar més clarament que puc moure a comprendre millor el sintètics a problemes priori`.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap