7 entry daha
  • küba asıllı miamili bu 81'li arkadaşın asıl adı armando christian pérez'dir. şu aralar i know you want me ile ortalığı sallamakta kendisi.

    pitbull'la ilgili bu şarkıyı çıkarmadan önce birşeyler yazmayı düşünüyordum aslında ama arada kaynamış, unutmuşum heralde. kendisini ilk defa sanırım 2005 yılında dinlemiştim. o zamanlar "olur bu" demiştim. türkiye'de patlaması biraz uzun sürdü ama aslında 2002'den beri piyasada.

    sean paul'la kıyaslanması doğaldır ilk bakışta, aslında tarzları biraz farklı, ha ama genel olarak bakarsak, diğer şarkılarıyla birlikte değerlendirirsek her türlü şan pol'un eline verir diyebilirim.

    2002 yılında lil jon ve tayfasıyla* tanışmasıyla kendisine sağlam bir arka edinen arkadaş hakikaten çok başarılı çalışmalara imza atmıştır. albümlerinde, bu alanda, yani clublarda çaldığı zaman milletin götü başı dağıtmasını sağlayan şarkıların yapımında aşmış olan lil jon ve ying yang twins etkileri rahatça görülmektedir. birçok şarkıyı da birlikte söylemişlerdir zaten.

    süper şarkıları vardır yani bu elemanın, bu tarzı seviyorsanız inanın i know you want me'den çok daha iyi şarkıları var diyebilirim. dinlemeniz için de youtube'dan videolarıyla birlikte birkaç tavsiyem olacak, oynamayı seviyorsanız kıçınıza başınıza sahip olun. dağıtma potansiyeli yüksektir.

    toma (lil jon'la birlikte)
    shake (ying yang twins'le birlikte)
    bojangles (hem ying yang twins hem lil jon var, oah)
    go girl (trina'yla birlikte)*
    krazy (lil jon'la birlikte)

    kliplerindeki hatunlara değinmeden geçemeyeceğim. genelde aynı tip klipler çekiyor bu adam. bol hatun, bol dans felesefesi hakim. hatunların yüz güzelliğini kesinlikle takmıyorlar. latin olsun, balık etli olsun, az biraz oynamayı becersin, yarı çıplak takılsın yeter. ama gene de severiz sayarız. dinleriz, dinletiriz.
604 entry daha
hesabın var mı? giriş yap