25 entry daha
  • ben kendisini takip ederim. genelde okuduğum şeyler beni sinirden hoplatsa da, yazdıklarını takip etme alışkanlığımdan vazgeçmedim. zira aynı etkiyi beşiktaşlılar üzerinde de yaratıyor. velhasıl, olaylara farklı açılardan yaklaşan bir insan olduğunu düşünüyorum. gelgelelim, farklı açıdan bakabilmek, her zaman haklı olduğunuz anlamına gelmiyor ne yazık ki.

    mesela, mehmet topuz vakasını, gazetelerde yarım yamalak çıkan haberlere dayanarak sezer öztürk ile eşleştirip "yazsana, yazsanıza" diye haykırmak, ancak fazla heyecanlı bir kişiliğe sahip olmakla açıklanabilir bence.

    yazdıklarından anladığım kadarıyla, esas eleştirisi "medyanın aldığı tutum" hakkında. ama bu konuda yanılıyor. medya, beşiktaş düşmanı olduğundan, ya da herhangi bir klübü daha çok sevdiğinden bu şekilde davranmıyor. medya sadece kan çıkacak yere vuruyor. medya kahpe, medya satılmış. medya kavgadan, gürültüden nemalanıyor. bunu seviyor, buna bayılıyor. "aman sakin olayım "demiyor. "ama etik" diye düşünmüyor. işine nasıl geliyorsa orayı kaşıyor.

    seninle benim arama nifak tohumu sokan adamlar bunlar. bunun farkına varalım artık, çok rica ediyorum.

    şunu söylemeye çalışıyorum; medyanın davranışlarından gaza gelerek "bunu da yazsanıza" diye bağırdığın zaman medyanın canını değil, bizimkini acıtıyorsun. onlar bunu okumuyorlar zaten. okusalar da siklerinde değil. o herifler yine plazalarında oturup tıkıt tıkır paralarını alacaklar ve "ne yapsak da bunları gaza getirsek" diye düşünerek o koca kıçlarını büyütmeye devam edecekler.

    hal böyleyken, bu şerefsizlerin gazına gelen insana karşı da fazla empatik yaklaşamıyorum ben.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap