9 entry daha
  • ataşehir girişinde bulunan şubesine uğranılmaması gereken müessesedir.
    nedenini detaylandırmak gerekirse, bakım için bıraktığınız aracınız teslim edilmek üzere 2 gün sonra aranırsınız. saat öğlen 12:00'dir ve telefonun öbür ucundaki yetkili aracın teslim alınmak üzere hazır olduğu bilgisini verir.
    işlerinizi toplayıp aracı almaya gidene kadar saat 14:30'u bulmuştur. fakat aracınızın hazır olduğu bilgisi verilmesine ve aradan geçen 2,5 saate rağmen aracınızı size yıkamadan teslim etmek isterler, açıklama olarak da unuttuklarını belirtirler. uzatmak istemezsiniz.
    reklamını bolca yaptıkları, "servise gelen araçlara park sensörü hediye" uygulaması kapsamında park sensörünü taktınız mı sorusu karşılığında alacağınız cevaplar daha şaşırtıcıdır.
    görevli "aaaaaaaa siz park sensörü istiyor muydunuuuuzzz??" der. istediğinizi söylediğinizde de sizden 37tl talep eder ve hemen takamayacağını belirtir.(bkz: bugün git yarın gel)

    merakıma yenilerek, kendimden şüphe ederek, web sitelerini kontrol ettiğimde 37tl ile ilgili herhangi bir açıklama göremediğim gibi, aracını başka ford servislerine götürerek bu kampanyadan yararlanmış başka tanıdıklarımdan böyle bir ücret talep edilmediğini öğrendim.

    http://www.ford.com.tr/haberler/?pgid=246&nid=2082

    özetle, daha da otokoç'a gitmem!
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap