6 entry daha
  • gelin size şahane bir iş modeli anlatayım

    1- çok cazip fiyata beyaz eşya takımını ilana koyun. nerede? her ile özel tüm facebook ikinci el eşya sayfalarında. çanakkale'de satışa konan ilan kilis'e özel facebook sayfalarında da çıksın örneğin. öylesine bir organize çalışma.

    2- her ilin facebook ikinci el eşya sayfalarında yer alan bu ilanı veren kişi çoluk çocuklu bir anne, hatta terkedilmiş bir dul profili olsun. bol bol ailesini, çocuklarını seven anne profili fotoğrafları doldurun.
    inandırıcılık seviyesi yüksek olsun.

    3- cazip fiyata koyduğunuz ilan gerçekten çekici olsun. örneğin bir yıl daha garantisi olan buzdolabı, çamaşır makinesi, ankastre fırın, bulaşık makinesine bir de 60” ekran tv ekleyin, toplamı tv fiyatına olsun mesela. spotçular dahil herkesi çekin ilana.

    4- ilana gelen başvurulara hemen yanıt vermeyin. en az bir gün bekletin, tüh fırsatı kaçırdım diye üzülsünler. sonra geri dönüş yaparak “cenazemiz vardı, cevap veremedim, kusura bakmayın, buyrun” diyerek duygusal bir bağ kuracak cümleyle alıcının dikkatini dağıtın.

    5- duygusal sömürüye maruz bıraktığınız alıcıya gencecik oğlunuzun (kızınız da olabilir) yeni evlenmesine karşın talihsizce boşandığını anlatın. ev sahibinin de evden kovduğunu, yepyeni eşyalarının gün içinde evden çıkarılmasını istediğini anlatın.

    6- cenaze ve kötü evlilik hikayesiyle alıcının kalbine nokta atış yaptınız. artık dikkati dağılmış alıcıya malın kargo transferinin çok pahalı olduğunu söyleyin, sahibinden sitesinin paraleli bir sayfaya yönlendirin. son dakika indirimi ekleyin

    7-alıcıyı sahte sahibinden linkine tıklattırdıktan sonra kredi kartıyla ödemeyi yaptırın. bu kadar. bunu bir günde her ilden onlarca kişiye yapabilirsiniz.
    köşeyi döndünüz.
    emniyet bu konuyla ilgili uyarılara cevap verene kadar.

    aha site örneği de bu

    neredesin suçlu arayan emniyet!
hesabın var mı? giriş yap