aynı isimde "euro truck simulator 2 (sözlük yazarı)" başlığı da var
2411 entry daha
  • hamburg'dan mal çekenler bilir. burada bir otoban, o otobanda bir kavşak ve o kavşağı kaçırınca büyük sinir harbi var. sonrası geciken teslimat, öfkeli müşteri, hesaba eksik yatırılan para.

    dün gece hamburg'dan aldığım hayvan yemlerini başka bir alaman şehrine götürürken gps deli gibi bağırdı. tabi ki duymadım. ismail yk dinlerken neyi duyayım beybi. 80-80-160 çalıyordu. ben ise bir elim direksiyonda, diğer elimle eller havaya hareketi yapıyordum. şarkı bitince duruma uyandım. ama pek takmadım. "nasıl olsa ileride bir kavşak vardır" diye diye gitmeye devam ettim. ilerledikçe gerginliğim arttı. bu yolu çizen alman mühendis t cetveli ile bu yolu çizmiş olacak ki, t kavşağı, cetvelin düz kısmı ise bu bitmek bilmez otobanın temsil ediyordu.

    hamburg'tan hedef şehire gitmek varken, alakasız bir şehire uğradım. tekrar aynı otobandan hamburg'a geri dönüp hedefe şehrine giderken uyku bastırdı. yakıt da tükendi. bir 8 saat de dinlenmeye gitti. motel'den sonraki geri dönüş yolunda yol=hız x zaman'daki tüm hesap ve varyasyonları yaptım. ona rağmen malı 18 saat rötarlı teslim ettim. hala o hamburg otobanını çizen arkadaşın kulaklarını çınlatıyorum. bir kavşağı kaçırmanın bedeli bu kadar ağır olmamalı :/ ama uzun yolda ismail yk iyi gidiyö.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap