4 entry daha
  • kesinlikle tehlikeli bir olaydır. bir sabah, gözünüze bir sürü iğne batıyormuş gibi yoğun bir yanma hissiyle, gözünüzü 1 mm bile açamadan doktora koştururabilirsiniz.
    benim gibi çok dikkatli bir lens kullanıcısı olmuş olsanız bile doktorunuz bu durumun mutlaka lensten kaynaklandığını söyleyecektir, siz de inanmak istemeyip kendinizi "yeu geçsin de bu takarım lenslerimi, haha gözlük mü?, hayattaaa" şeklinde avutmaya çalışabilirsiniz. oysa ki iyi bir tedavi süreci sonunda kreatitten gözbebeğinin içinde sadece ufak bir iz kalması bile, sizi ömür boyu lens kullanımından men etmeye yetecektir. hatta lazer ameliyatlarının, korneanızın yarayı tam olarak kapatamadığından dolayı daha fazla risk teşkil ettiği anlatılacaktır.
    konjonktivit ten daha uzun bir tedavi gerektirmesi yanında, gözünüzün hangi bölgesinde olduğu da görüş alanınızın ilerde sorunsuz olması açısından önemlidir. ilaçları çok düzenli bir şekilde kullanmak gerekir, zaten" görme kaybı riski var" yorumları size seve seve bunu yaptıracaktır.

    evet, 7 sene komplikasyonsuz ve hijyenik bir şekilde lens kullanmama rağmen, bir gece ansızın yaşadığım bu felaketten sonra 3 senedir lens takamıyorum, lazer ameliyatı olmayı göze alamıyorum ve bu durumdan dolayı da çok mutsuzum. olan oldu diyor, bu durum oluşmamış lens kullanıcılarına bu vesileyle öneride bulunmak istiyorum; lütfen lenslerle yatıp kalkmayı alışkanlık haline getirmeyin, bana bir şey olmaz demeyin ok mi?
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap