9 entry daha
  • yeniden doğan ve emekleme aşamasını bitirip yürümeye başlayan görüş. avrupa'da ciddi yükseliştedir. türkiye her şeyde olduğu gibi avrupa'dan 10 yıl geri geldiği için nasyonal görüş daha emekleme aşamasındadır.

    arap baharının asıl amacının avrupa'nın rahatını bozup yeniden ırkçı görüşe geçme projesi olduğunu kim düşünebilirdi ki.

    bir sonraki evrilme tüm avrupa siyasetini ele geçirme olacak. daha sonra milleti o ülkede olmayan herkes ülkelerden zorla gönderilmeye çalışılacak .

    şunu bakın almanya'nın tüm göçmenleri afrika'ya sürme planı

    ama bu plandan vazgececekler. çünkü bir daha gelmek isteyeceklerini dusunecekler. ukrayna rusya savaşı'nın bir süre de bu şekilde mevcut sınırları aşmadan devam etmesi planlanmış. avrupa'da seçimler tamamlandıktan ve aşırı sağ partiler geldikten sonra, o savaş sınırları aşacak. avrupa'nın iclerinde savaşlar başlayacak. o sırada ülkeler tüm göçmenleri toplu imha etmeye başlayacak.

    nereden mi biliyorum. dünya bunu en sonuncusu 1933-1945 olmak üzere defalarca yaşadı. ırkçılık bir hastalik değil insanın yaratılışı gereği doğasında vardır. sadece bastırılmış duyguların açığa çıkması için uygun ortam bekler.
hesabın var mı? giriş yap