3 entry daha
  • ingiltere liginde maç yönetse bu arkadaş tribün ehli dava açar senin yüzünden verdiğimiz paranın karşılığını alamadık diye ve hatta futbolcular bile davaya ortak olabilir senin yüzünden gol asist primlerimiz yalan oldu diye.
    malum madem ki birileri bir düdük vermiş sürekli çalmak lazım, oyunu oynatmak değil oynatmamak maharet sanırım zat-ı muhterimin anladığı şekliyle hakemlik müessesinde, bir de yere yatan futbolcunun istediği gibi istediği kadar yatabilmesini sağlamak. ha hata kaza iki italyan takımının maçını yönetirse topun oyunda kaldığı süre 47 saniye falan olacak 90 dakika içerisinde.
    bugün maç boyunca (bkz: 19 nisan 2009 beşiktaş bursaspor maçı) onlarca kez bağırdım tribünden boşuna uğraşma küfretmiycem sana diye ve kesinlikle ne bir hakaret ne bir küfür çıktı ağzımdan. ama kendisi bana içtiğim 1,5 paket sigara sebebiyle ömrümden 1 gün borçludur bunu bilsin yeter.

    tepkiler üzerine düdüt ; ben de deniyorum güzel kardeşlerim bu mereti bırakmayı her pazartesi, beceremedim olmadı işte nedir bu kadar tepkinin sebebi bilemedim ki!
425 entry daha
hesabın var mı? giriş yap