22 entry daha
  • bu kitabı yayına hazırlayan, kontrol eden, düzenleyen her kim varsa bu sektörde ekmek bile verilmemesi lazım. alican saygı ortanca ve ömer ezer ya da ikisinden biri, içine sıçmışlar kitabın. benim şirketimde işini bunlar kadar s.kmsonik yapan elemanlar olsa yemin ediyorum döve döve kovarım. ilk kitap da zaten hatalarla doluydu ama bu kitapta hatadan başka bir şey yok.
    özellikle de kitabın ikinci yarısına adamlar bakmamış bile. çevirmen vermiş bunlara (ki o da muhtemelen baskı altında yetiştirdi), bunlar da 5 dakika kitaba şöyle bi göz atıp baskıya göndermişler. 15 yıldır haftada 2-3 kitap okurum, kimi zaman 60-70 yıl önce basılmış kitapları da okudum ama hiçbir kitapta bu kadar hata görmedim. yemin ediyorum abartmıyorum, iyelik eklerinin olmadığı, -de'lerin kafasına göre takıldığı, her 10 cümleden birinin devrik olduğu başka bir kitap görmedim. güzelim kitabın demet akalın tweetine çevirmişler resmen.

    kitap gayet güzel, çok sürükleyici orası ayrı. ama kitabın anasını belledikleri için çoğu yerde olayın içine giremiyorsunuz. tam kaptırıp gidiyorsunuz, üst üste öyle angut hatalar oluyor ki ne kitabın anlamı kalıyor ne mevzunun. yapmayın olm sevmediğiniz işi.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap