9 entry daha
  • prof.dr kayıhan içel 1939 istanbul doğumlu ceza hukuku hocamdır. aynı zamanda ord.prof.dr sulhi dönmezer'in öğrencisidir.

    hocamız derslerde kendi öğrencilik hayatından anılarını anlatır, bu anıları bizlere öğüt niteliğinde olur. bir hukukçuda olması gereken özellikleri her ders vurgular. hepimize motivasyon kaynaklı cümleler kurar, bu sınıftan çok iyi hukukçular çıkacak inanıyorum diyerek.

    hocamızın yaşına göre sınıfta hepimizden daha dinamik durması beni çok etkiliyor. kendisinin dersinde sıkılma veya uykulama hakkını kendimde görmüyorum. çünkü konuşma tarzından duruşuna kadar saygının en büyüğünü hak ediyor.

    sınavlarından yüksek not alınmasını çok önemsiyor ve bunu dile getiriyor. okulun ilk başlarında yazarının kendisi olduğu ceza hukuku ders kitabını imzalatmak istediğimde bana: “önce bir sınava gir bakalım daha sonra yanıma gelirsin” , demişti. ilk dönemin sonunda o kitabı imzalatmayı hedefliyorum..

    hocamız öğrencileri tarafından çok seviliyor, ceza hukuku dersini sayın kayıhan içel'den almak da ayrıcalıklı hissettiriyor. buradan kendisine saygı ve sevgilerimi iletiyorum.
hesabın var mı? giriş yap