1 entry daha
  • yıl 2003 bilemedin 2002 civarı. günlerden yine cuma ve beyaz show her zamanki eğlencesiyle, dinamizmiyle karşımızda. konuklardan birisi yıllarca türk rock müziğinin kralı olarak adlandırılan haluk levent. erkin koray hâlâ yaşarken kim bu adamı kral yapmıştır, orasını bilemiyorum. bahsi geçen insanın nasıl ünlü olduğunu, hangi şarkıları ç parantezinde alarak tekrar yorumladığı, bir kaç farklı sebepten mahkemelik olduğu aşikar olduğundan ve dava süreci devam ettiğinden oralara giremiyorum.

    laf oldu, söz döndü dolaştı türk müziğine geldi. müslüm gürses ile dalga geçicek ya bu şahıs. anlamıyormuş onun şarkılarını, saçma geliyormuş. örnek olarak da bu şarkının sözlerini okudu. stüdyoya doluşmuş yüzlerce kaypak genç güldü, eğlendi. nesi varmış acaba bu şarkının? tamam arabesktir, hatta ileri seviyede müslüm gürses dinleyicileri içindir ama sana ne lan! dinlemezsin olur biter.

    madem bi'taraflarına o kadar güveniyosun wacken open air de sahne al da o zaman ben de önünde secdeye varayım. 300-500 bin ergen gence, kıbrıslı grupların yeniden yorumlanmış şarkılarını satarak sanatçı olunmuyor dostum.

    ---

    baba' nın yorumu mükemmel, sözleri gayet normaldir.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap