7 entry daha
  • neoklasik seks düşüncesinden, epistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşımla bu gece bilimselliğim üzerimde şekerim. sözlüğümüzün kütür kütür kültürlü yazarları da bu bilim aşkımdan nasiplensin dedim. çünkü ben de kendisiyle çok sık karşılaşmıyorum. hazır bilimim gelmişken birlikte yanalım, alev alev aydınlatalım gecenin karanlığını istedim. yoksa beni bilirsiniz, zararsızım.

    kısa ismiyle cat, yani coital alignment technique, cinsel yolla orgazm olmakta güçlük çeken kadınlar için kullanılan bir seks pozisyonudur.

    detaylıca bakalım:

    coital: çatır çatır seks
    alignment: darbeli matkap
    technique: bunu hepimiz biliyoruz ama belki ingilizce bilmeyenler vardır, “profesyonel seks makinesi” demek.

    yani seks esnasında, orgazma ulaşması uzun süren kadın partnerin vajinasının duvarlarını penisiyle döverek, g noktasını veya klitorisi uyarmak için penisi olan partnerin uyguladığı bir tekniktir.

    nasıl mı?

    bu pozisyon, orgazm olana kadar partnerinin iliğini kemiğini kurutan her kadına uygulanabilir. penisli partnerin yapması gereken tek şey penisiyle kadını uyarmaktır. hayır şekerim, başıyla kadının orasını burasını dürtmüyorsunuz. misyoner pozisyonunun gelişmiş bir varyantı olan bu pozisyonda penisinizi ileri geri değil, hiç çıkarmadan yukarı aşağı hareket ettiriyorsunuz. yani kadın, ileri geride olduğu gibi vajinasında kısa süreli boşlukları hiç hissetmiyor ve dolu dolu boşalıyor.

    yine mi olmadı? işte böyle: internet görselidir.

    ~ pozisyonunuz bol olsun canikom. ~
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap