6 entry daha
  • bir tanesiyle bi diyaloga girmeyi basarabildim. saglam bi gold digger olugu bilinen ve istanbul high society piyasasindan dusmemek icin yapmadigi kalmayan bi rus hemcinsimle tanistim. sordum. nasil yapiyorsun bunu dedim. yani sahiden de bi sevgi bagi kurmaya ihtiyac duymuyor musun diye sordum. bir erkege tahammul edebilmek, onunla gunlerce sevisebilmek icin onu cok sevmen gerekmiyor mu, dedim. cok klise yanitlar alacagimi bekliyordum aslinda... o da oyle basladi zaten:

    "hayat somut bi sey ameth.. benim sevmeye veya duygusal bi tutkuya ihtiyacim yok. benim ihtiyacim olan sey, somut ihtiyaclarimin karsilanmasi. statu, ve istedigim her maddi seyin parasinin odenmesi. onlar bana asik oluyor, o ask ikimize de yetiyor. ask var mi diye yoklarsan, var iste. benden ona dogru yoneltilmis bi ask gerekmiyor."

    sonra:

    "...anlamiyorsun di mi? ben bunlari kendim sagliyorum diyorsun. sen kariyerin icin kicini yirtarken, ben guzellik salonunda veya spor salonundayim. sadece manikure yuz kagit birakabiliyorum. sen manikure yuz kagit veremezsin."

    bu noktada tutamadim, guldum: "ben manikure yuz kagit verecek kadar salak degilim ki! manikur yaptirmayi unuttugum haftalar geciyor ve evet senin tabirinle kariyerimin pesinde kosarken unutuyorum bunu. hatta yuk oluyor bana cunku o vakitte nadiren gorebildigim bi arkadasimi gormeyi tercih ederim.."

    "ameth, asla anlamayacagini biliyorum...ama sen, sen gibi kadinlar, erkeklerin ne kadar basit ve salak olduklarini goz ardi ediyorsunuz. onlardan, ustun bi karakter, iyi degil cok iyi seks, ustun bi duygusal kapasite, sadakat, ustun bi birikim ve zeka bekliyorsunuz.. en az, bi kadin kadar sofistike ve evrimlesmis olmalarini bekliyorsunuz. oyle yuksek bi standart koyuyorsunuz ki, o standarda asla yetisemiyorlar. oysa bana, cok parasi ve saglam bi statusu varsa yetiyor. bana yettigi icin kendini iyi hissediyor. benim standardima erisebiliyor. bu yuzden de mutlular.
    siz ya yalniz kalacaksiniz, ya da aciklarini kapattiginiz biriyle birlikte yaslanacaksiniz. uzgunum ama, oyle bi erkek yok... onlardan cok sey bekliyorsunuz. hatta o kadar safsiniz ki, parasiz culsuz adamlara para bile yediridiginiz oluyor. verebildigi en iyi sey paradir oysa bir erkegin, onun en iyisini almaya bakmali kadinlar.."

    tartismayi sonlandirdim.
205 entry daha
hesabın var mı? giriş yap