3 entry daha
  • geçen gün özel aracımla çıktım, herhangi bir sorun, ceza vs. olmadı. taksiciler biraz garip yalnız. yolu biraz dik ve dar, ilk 200 metrede yukarıdan bir araç geliyorsa yol verecek yer kalmıyor, o 200 m, yi geri geri gelerek yolu boşaltmanız gerekiyor. tam çıkacakken iki taksi geri geri geldi, taksici de yol zor, dar vs. dedi. gelmişken çıkayım dedim, taksicilerin peşine takıldım ve çıktım. sanki özel araçla çıkmayın tarzı bir taksici tavrı var.

    özel araç yasağı yok sanırım çünkü akrapol girişinde araç park ücreti tarifesi var, orada özel araç 20 tl yazıyor, küçük bir otoparkı var. araçla çıkacaksanız ortalama üzeri şoför olmanız lazım. acemiyseniz kesinlikle çıkmayı denemeyin derim. yol dar, bir tarafı uçurum gibi, ortalama üzeri sürüş varsa sorunsuz çıkabilirsiniz.

    antik kent oldukça güzel, özellikli tiyatronun sağ yandan görünüşünde şehir de görünüyor, çok güzel, onun dışında zeus sunağının yeri boş, yerinden ağaç çıkmış, akrapolun dış duvarının çoğu yıkılmış, tam bir yapı hiç yoktu yanılmıyorsam, birçok sütun yerinde yok, yerinde olanlar da çok haşmetli. x

    bu şehre gitmişken mutlaka kızıl avluyu görün, orası da çok güzel, otopark sorunu vs. yok.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap