84 entry daha
  • mayıs ayından beri 1.5 tsı fr kış paketlisini kullanıyorum.
    daha önce bu tarz bir suv kullanmamıştım.
    şunda bu vardı bunda bu yok diyeceğim pek birşey yok.
    dikkatimi çekenler ,
    - galiba elimiz direksiyonda olsun diye radyonun ses açma tuşu solda , radyo değiştirme sağda. biraz sinir bozukluğu yaratıyor.
    - aracın iç mekanı gerçekten çok ferah. bagaj hacminin falan konuşulacak birşeyi yok maşallah.
    - iç mekanda plastik aksamın içi boş. bunun için özel kesilmiş kadife kumaş satıyorlar mesela. araç orda fark ettirmiş ben bu sınıflandırmada en alttayım diye. bu arada onları yapıştırmak gerçekten büyük mesele. ben yapamadım iade ettim.
    - bagaj kapağı gerçekten çok büyük. kapatmak açmak ciddi mesele. bu sebeple ben elektrikli bagaj yaptırdım. tavsiye ederim. hayvani bir kapağı vurmadan kapatmak biraz zor oluyor.
    - araçta limitör var.
    - ciddi bir yükseklikte olduğu için ne kadar esp de olsa sıfır lastik de olsa arabanın altından ciddi bir hava geçiyor. fazlasıyla esniyor sanki yelkenlide gibi hissediyorsunuz. ama güvenli sınırın içinde kalırsanız yere basan güvenli bir hissiyatı var.
    - bahsettiğim yükselti yakıtı biraz etkiliyor. ama genel olarak çok kötü diyemem. 1.5 tsı motor fazlasıyla yeterli istediğin anda güç sağlayabiliyor.
    - kış paketi ile gelen koltuk ısıtma bildiğimiz şekliyle ama direksiyon ısıtma gerçekten çok keyifli bir donanım. sıkça karşımıza çıkan bir donanım değil soğuk günlerde çok keyifli sürüş imkanı sağlıyor.
    - ekran konusu vag grubunda tam bir kaos. istediğini yansıtamıyor garantiden mecburen çıkmasını bekliyorsunuz. bende öyle yapacağım.

    sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap