4 entry daha
  • michelin tavsiye listesine girmiş, cağaloğlu hamamı içerisinde yer alan restoran.

    hava çok ekstrem kötü olmadıkça bar bölümünün olduğu teras/yukarı katta servis almanızı öneriyorum. en kötü bir kokteyl için. mekanın ambiyans olarak en keyifli kısmı burası bence.

    hizmet; hakkını veriyor ve benim eleştirebileceğim bir nokta yok. tamamen sizin memnuniyetinize odaklanıp, elinden gelenin en iyisini yapıyorlar. servis elemanlarını bu yüzden kutluyorum. çok fazla yardımseverler.

    yemeklere gelirsek; başlangıç, ara sıcak, iki ana yemek, tatlı şeklinde bir tercih yaptık. kendileri ayrıca ikişer tadımlık başlangıç ikramı ve sonda ekstradan bir tatlı ikramı yaptılar. yediğim yemeklerin hepsi başarılıydı. benim merak ettiğim; ikram olarak servis edilen cunda ezme, bildiğimi girit ezmesi ve ben evde daha iyi yapıyorum diye düşünüyorum*. ahtapot yahni, dana yanak ve kuzu kaburga gayet başarılı. hatta tercih edilecekse kuzu kaburgayı öneriyorum. tatlı olarak; dondurmalı tahinli tart bende daha fazla yer etti. tahinin baskılayan tadını limonlu dondurma açıp, yumuşatıyor. farklı versiyon sütlü nüriye bir daha gelsem çok tercih etmem.

    kokteyllerden; kurna, divanyolu, bakraç arasında benim favorim bakraç.

    fiyat olarak; an itibariyle şu tür bir siparişi adambaşı 1600-1700 tl düşünebilirsiniz. özel bir gün veya yabancı bir misafirinizi ağırlamak için ambiyans özelinde güzel bir yer lokanta 1741.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap