7 entry daha
  • 2010 yılı civarı kadıköy metalcileri arasında geyik malzemesi olmuş mezar bir karakter. kendisi ülkücü ve spiritüel satanistti. standart iç anadolu çocuğu tipi vardı ve sürekli takım elbiseyle gezerdi.

    çalıştığı fırında yeni bir kutsal kitap yazdıklarını ve pentagram şeklinde ekmek yaptıklarını filan anlatıyordu (ya da bu tarz abartılı iddialara kurbandı bilemiyorum).

    kendisiyle sokakta içerken bir kez konuşma fırsatı bulmuştum (zaten o gelince diğer herkes bir bahane bulup ortamdan kaçmıştı). bali çekip isa'yla girdiği diyaloglardan bahsettiğini hatırlıyorum hayal meyal. o dönemki militan ateist duruşumla "allahmış, şeytanmış böyle şeyler yalan dolan aga" minvalinde bişeyler söylemiştim de acayip bozulmuştu.

    sonra nedense ortadan kayboluverdi. yıllar sonra taksim'in o meşhur arka sokağında gördüm kendisini. punk, deli, homeless karışımı bir imaj yapmıştı, üstü başı yırtık pırtık her tarafına bir sürü çaput gibi bişeyler bağlamış böyle kaldırımda içen sokak tayfası arasında manyak gibi ordan oraya dolanıyordu. muhtemelen bambaşka bir isim ve lakapla tanınıyordur o ortamda ancak benim kendisiyle ilgili aktarabileceklerim bu kadar.
hesabın var mı? giriş yap