6 entry daha
  • adele ve beyonce arasında beş yıl sonra tekrar rekabet yaşanacak. hatırlarsanız adele daha önce 25 ile aldığı albüm ödülünü aslında lemonade'nin kazanması gerektiğini söylemişti. en iyi albüm odulunu bu defa adele'in kazanacağını sanmam. beyonce albümdeki şarkılarla birçok kategoride yarışıyor sonuçta , bu da iyi bir albüm yaptığını gösterir ki dinlemelere doyulmaz . ben yine de albüm ödülünü abba almalı diye düşünüyorum. gayet naif , soft , geçmişi bozmadan beraberinde getiren bir albüm oldu voyage. brandi carlile veya mary j. blige kazansa da üzülmem. in these silent days ve good morning gorgeous baştan sona harikalar.

    yılın kaydı en prestijli ödül olduğu için burada da abba kazansın istiyorum. o geçmiş hit şarkıları ile aynı tarzda bozmadan bir kayıt yapabilmek ve son albümlerinin devamı gibi bir soundun olması takdire şayan.

    yılın şarkısı veya kaydı harry styles as it was olursa grammylere olan saygımın son kırıntılarını da süpürecektir. şarkı resmen the weeknd'in blinding lights şarkısından devşirme. the weeknd'in sıfır adaylık aldığı bir grammy awards da bu son derece abes olacaktır. yılın şarkısı bu senenin billboard rekorunu kıran taylor swift olsun diye düşünüyorum.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap