7 entry daha
  • "20.yy'ın belki de tek gerçek avangard kadın yönetmeni" epey pervasızca olmuş ve ciddi bir hamlığa işaret. 'belki' rezervinin konulması bile bunu ortadan kaldırmıyor. yığınla ismi bir yana koyun, yalnızca ve yalnızca yetmişler federal almanya'sını hatırlasa bile şöyle bir giriş yapmaktan sarfınazar eder insan.

    merak ettim. bir saate yakın sırf sinema yazılarını inceledim guyiks isimli yazarın. fahri tercüman gibi. dış mecralardan kaynak belirtmeksizin alıntı yapmayı alışkanlık haline getirmiş. öz sermayesi de çok güçlü olmayınca, haliyle dışarının yanlışlarını da sorgulamadan/ayıklayamadan olduğu gibi boca etmiş. kendim de iyi, düzenli bir okur olduğum için epey bir gözüme çarptı diyebilirim. üzücü gerçekten. bir patricia highsmith entryi var, birebir dış kaynaklardan çeviri.

    aptal yerine konulmaya tahammül edemeyen lanet bir egom olduğu için belirtmem gerekiyordu. bildiğini okumaya devam etsin ne diyeyim. turfanda sinefiller diyorum bunlara; muhteris, heyecanlı, kendini pazarlama derdinde.

    angarya: kocası da kendi gibi çek yeni dalgasının emektarlarından, sinematograf jaroslav kucera'dır.
hesabın var mı? giriş yap