51 entry daha
  • rahatsız edici bir dizi. izlerken sürüngen beynim devreye giriyor. korkuyorum, kaçmak istiyorum çünkü yapılan her şey gerçek, karakter gerçekten var olmuş. kurgu bir karakterin bu denli rahatsız edici olamayacağı zaten açık.

    ancak en çok rahatsız eden, dünyanın geldiği noktada bir sürü dahmer ile omuz omuza yaşıyor olmanın bilinci. çocuklara, engellilere, hayvanlara yapılan kan dondurucu işkencelere şahit oluyoruz her gün. hiçbiri kurgu değil. bazıları yan dairemizde olmaya devam ediyor.

    daha dün gaziantep'te işkence ile öldürülüp cesedi buzlukta saklanan çocuk, özel bir merkezde işkence gören otizmli genç, annesinin kafasını kesip balkondan atan bir adamın haberi düştü önümüze. bunlar neredeyse her hafta bir şekilde haberdar olduğumuz kan donduran gerçek olaylar.

    tıpkı polislerin 14 yaşındaki kurbanını katile geri teslim etmesi gibi bir aldırmazlık, umursamazlık ve bazı kesimlerin asla ciddiye alınmaya yakarışları da her allahın günü gördüğümüz, yaşadığımız diğer şeyler.

    sonunu bilmek bu diziyi katlanır kılan tek şey. asıl katlanılmaz olan sonunu bilmediğimiz bir korku çemberinde ömür tükettiğimiz gerçeği.

    öööffff...
183 entry daha
hesabın var mı? giriş yap