19 entry daha
  • netflix'in en iyi islerinden sayilacak kalitede yapim. evan peters oyunculugu ile odulleri garantilemis, yuzunu gordugumde seri katil hatirlayacak kadar etkisi altindayim. simdiden efsane…

    jeffrey dahmer hakkinda hic bilgim olmadigindan polis kayitlarindan gercek bir konusma aktarildigi sahneye dek, rahatsiz olarak izliyordum. o andan sonraki bolumlerde ise rahatsiz olmanin yaninda buyuk bir caresizlik ve ofke de sardi. cunku seri katilin cocuklugu, ailesi, egitimi gibi konulardan baska irkcilikla da yuzlestirdi. hicbir sahne gereksiz degil cunku on yargilar bir yerde katilin amaclarina hizmet etmis, islerini kolaylastirmis. hastalikli bir dusuncenin guvenlik ve adalet alaninda calisan kisileri nasil etkisi altina aldigini ve aptal durumuna dusurerek gozlerinin onundeki sucluyu goremez duruma getirdigini izledigim anlar keske kurgu olsaydi.

    --- spoiler ---
    herkes ebeveyn olmamali fikrini hatirlatan sahneler cok fazla. bu konuda en etkilendigim sahne baba dahmer'in gecmisi sorguladigi an. jeffrey'in basina gelen her olumsuz olay sonrasi, sordugu sorulara aldigi gecistirici cevaplari sessizce kabullenisi ders niteliginde.
    --- spoiler ---
215 entry daha
hesabın var mı? giriş yap