3 entry daha
  • bugüne kadar prens charles olarak anılan charles philip arthur george mountbatten-windsor'un büyük ihtimalle bugün itibariyle alacağı isim.
    kraliçenin ölüm haberi ingiltere başbakanı tarafından dünyaya duyurulacak, aynı gün içersinde charles'ın tahta geçme ve yemin töreni gerçekleşecek. yeni adı da üçüncü charles olacak.
    charles'ın tahtı reddedip kral olmadan tahtı oğluna verme hakkı var mı bilmiyorum, ama öyle bir durum gerçekleşmezse ölene kadar bu isimle anılacak. paralara ismi ve resmi basılacak, milli marş god save the queen'den king'e çevrilecek falan filan.
    insanlar kraliçeyle ilgili diğer başlıklarda tahtın ve yetkilerin sembolikliğinden bahsetmişler de, koca ülkenin elinde dönen paranın üstünde resmin olması, senin için bağıra bağıra tanrı tarafından korunmanı istemeleri falan garip bir olay. bir anda adın değişiyor, insanların sana hitabı değişiyor falan. ne kadar kral olmak için yetiştirilsen de garipser insan, gerçekten kral falan olmadan sanal bir şekilde bir günlüğüne falan tecrübe etmek isterdim*.
89 entry daha
hesabın var mı? giriş yap