18 entry daha
  • ben şahsen abbasi dönemi yerine nizamülmülk'ü, hasan sabbah'ı, ömer hayyam'ı görebileceğimiz selçuklu döneminde geçen gerçekten haşhaşileri anlatan bir oyun tercih ederdim ama bağdat setting'i de güzel olacak gibi duruyor. hem bu defa ac1 remake'i season pass ile gelecekse belki bu bölümler de ac1 öncesinde dlc'ye eklenir daha doyurucu bir deneyim olur.

    çoğu kişi ac1'deki al muallim'i hasan sabbah sanmaktadır ancak kendisi hasan sabah'ın ölümünden iki yıl sonra doğmuş olan raşidüddin sinan el-ismaili'yi temsil eder. kendisi de hasan sabbah gibi ismaililik tarikatine mensup bir haşhaşidir ve zaman içinde örgüt içinde yükselerek suriye haşhaşilerinin lideri olmuştur. ancak dediğim gibi hasan sabbah'la aynı zamanda bile yaşamamıştır.

    gerçekten uzun süredir ilk defa bir assassin's creed oyunu için heyecanlandım ya. en son origins keyif vermişti. odyssey de bir miktar heyecanlandırmıştı. iyi böyle fanbase'in saçma salak viking olsun samuray olsun amerikan olsun korsan olsun gibi taleplerini dinleyeceklerine serinin akdenizli ve mezopotamyalı özüne dönsünler, ben her zaman desteklerim.
237 entry daha
hesabın var mı? giriş yap