6 entry daha
  • en fazla 20 yıl içerisinde adını çok duyacağımız, özellikle avrupa'da tekrar egemen olacağını düşündüğüm ideoloji.

    1940'lara kadar sağı solu sömürmeye devam etmiş, sonradan da "vicdani" veya yeni dünya düzeninin getirdiği bazı prensiplerden dolayı sömürüyü işgalden kapitale indirip 3. dünya ülke insanlarının bir kısmına "şefkat" göstermeye başlamış avrupa'nın; 1945'de amerika ve sovyetlerin almanlar yüzünden tabutuna çivi çaktığı uygulamalara ister seve seve, ister sike sike döneceği yol.

    olaya tarafsız olarak bakıldığında, özellikle cahil ve dinle beyni yıkanmış elemanların dünya nüfusunu domine edeceği ve kıtlıkla beraber bu sürünün kendisine "yaşayacak yer" bulma telaşıyla sağı solu hunharca işgal edeceği ciddi bir gerçek.

    öncüleri de bugünlerde gündeme oturan paki, afgan, suri ve diğer vasıfsız afrikalılar. gittikleri yerde demografiyle oynamaları yetmiyormuş gibi inatla çağdışı kafalarını ve adetlerini yaşatmak isteyen, gittikleri yerde fütursuzca her türlü suçu işleyen; tecavüz eden, öldüren, hırsızlık yapan bu adamlar, şuan ne kadar korunurlarsa korunsunlar bir şekilde şiddet eylemleriyle karşılaşacaklar. avrupa'nın bu hümanist maskesi düşerse bu işler bir anda gerçekleşecek. nevşin'in falan dw ile mülteci güzellemesi yaptığına bakmayın, bunların dedeleri bu işleri iyi bilirler.

    ani bir reaksiyonla gerçekleşeceğini düşündüğüm, avrupa'da bir anda patlayacak olaylarla bir bağırsak temizleme işine gireceği; bu işin sonunda da bu kötü imajın sahibi çoğunluğu müslüman olanlar yüzünden bütün müslümanlara sistematik şekilde şiddet eylemleri gerçekleştirileceğini düşünmekteyim.

    bir nevi deus vult 2.0, yeni nesil bir haçlı seferi; bu hem fakir hem siki büyük arap, afrikalı, paki vs. vurdumduymazlar yüzünden giderek alevlenecek ve social justice warrior, eşitlikçi ve politikal doğrucu amerika güdümlü avrupalı siyasetçilerin de götünde patlayacak. avrupalının şimdiki haline bakarak "yok bunlar yapmaz" vs. demeyin, geçmişten deneyimli adamlar.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap