2 entry daha
  • dokunulmazlığını kendi elleriyle kaldırtmak üzere olan saygın kişi. inşallah milletvekilliği bu süre içinde bitmez de hayrını görürüz.

    ayrıca görülen o ki aihm dokunulması uygundur kararı vermiştir. dün kararın temyiz süresinin son günü iken ve tam dokunulmazlığı kalkacak derken hükümet buna karşı çıkmış, itiraz hakkını kullanmıştır. tabii ki kullanacaktır.

    ama enteresan olan akp'li hükümetin chp'li bir milletvekilini canla başla savunması. chp'li milletvekiline dokundurtmam demesi.

    bu arada atilla kart bu ve bundan sonraki milletvekilliği boyunca başka hiçbir şey yapmayabilir. sadece şu dokunulmazlıklara dokunulabileceğini gösterdi ya, aldığı tüm paralardaki kendi payımı, tabii eğer varsa, helal ediyorum kendisine.

    unutmadan belirtelim.. atilla kart hakkında açılan birkaç dava varmış ve hepsi de atilla kart'ı hakaret ettiği için suçlayan davalarmış. yani birileri atilla kart dolandırıcılık yaptı diye değil bana hakaret etti diye dava etmek istemiş atilla kart'ı bu kadar.

    birine "bana hakaret etti" dediler diye alınıp "davaya izin verilsin, aklanmak istiyorum" diyor. birine "milyarları yedin" diye dava açacağız diyorlar da gıkı çıkmıyor.

    hakkımızda hayırlısı..
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap