7 entry daha
  • komplike olay örgüsüyle damakta kaliteli 1 anime tadı bırakan,insanlara "usulca terörist boynu kırma hazzı"nı yaşatan oyun. ana karakter solid snake adlı efsane askerdir.

    oyunun ilginç 1 yönü hemen her boss'un ölümünün bizi üzmesidir,oyundaki kötüler "haydi dostlar toplanalım kötülük yapalım" stili düşünce yapısına sahip kişiler değildir,her 1inin sağlam 1er sebebi,onu kötülüğe iten nedenleri vardır. sniper wolf kabus gibi 1 ortamda büyümüştür,ona uzatılan ilk yardım eline sarılmış,sahibine sadık 1 köpek gibi bu kişiyi takip etmiştir. revolver ocelot rusyanın sscb'nin dağılmasıyla yitirdiği gücünü askeri güç takviyesiyle toplamasını,bu şekilde yozlaşmanın doğurduğu ideoloji eksikliğinden kurtulacağını ummuştur.

    oyunla ilgili aklımda kalmış 1 başka detaysa birbirinden farklı 2 sonu olduğudur. revolver ocelot'un işkence yaptığı sahnede select'e basarsanız farklı 1 son,basmaz da işkenceye direnirseniz farklı 1 son görürsünüz.

    unutmadan 1 bomba sahne daha aktarayım,oyunda denyo denyo gezinmekteyken kameraya yakalandım ve alarm çalmaya başladı,hemen 1 odaya daldım ve inventory'mde bulunan koli kutusunun içine saklandım. bir kaç saniye sonra 1 nöbetçi bulunduğum odaya girdi ve altında saklandığım cardbox'ı farketti,namlusuyla dürttü ve bir anda yakalanıverdim,sanırım bu ne derece detaylı hazırlanmış 1 oyun olduğunu kanıtlamaya yeter nitelikte bir kanıt.

    son olarak da "oyun bttikten sonra tüm credits'in sonunda revolver ocelot'un yaptığı telefon görüşmesi kesinlikle kaçırılmamalı,dialoğun ardından "oha" nidaları eksik edilmemelidir" diyor gözlerinizden öpüyorum.
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap