4 entry daha
  • hani daha önce çok kötü filmlerde izledim ama ben bunun gibi insani sinir eden kötüsünü izlemedim. baştan belirteyim puanım 3.

    sweet virgina'ymis. alaska'dan virginia'ya kadar eşşekler kovalasin sizi.

    kardeş koca film bir hiç üzerine kurulur mu?filmin amacı neydi konusu neydi önermesi neydi fikri neydi zikri neydi. lan bu film ne anlatıyordu ne.

    --- spoiler ---

    - bir tane bakin ben dünyanın en psikopat karakterini oynuyorum tribine giren bir tane dalyarak.

    - ölen en yakin arkadaşının karısını adamın cenazesinin akşamında siken ve yandan çarkli ada vapuru gibi yürüyen başka bir dalyarak.

    -kocasını sirf aldatıyor diye ve ölünce sigortadan parasını yiyeyim diye öldürten ama sonradan 3'ün birini borçlarla birlikte eline alan başka bir dalyarak.

    - filmde hikayeye ne katkısı olduğu muamma ve kurguyu gram ilerletmeyen ve her ne sikime derman olacaksa ama olmayan 128 odada karısını döven dalyarak başka bir redneck.

    - ve kocası 5 yıldan beri küsküyü vermediği için ölen kocasının cenaze akşamında kocasının en yakin arkadaşına veren başka bir dalyarak.

    sik gibi bir hikaye, havada kalmış konu, liseli kompozisyonundan hallice giriş gelişme sonuç. filmde tek düzgün karakter o maggie miydi neydi basket oynayan o kizdi.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap