5 entry daha
  • emma thompson ve darly mccormack'in başrollerinde yer aldığı, bir kadının seksi ve orgazmı tanımaya çalıştığı film.

    tabii film sadece bundan ibaret değil. aslında bir yandan da nancy stokes'un kendini keşfetmesini, kendisi ve arzularını keşfetmesi ve bunlarla barışmasını da izliyoruz.

    kocası ölene kadar hayatını planlı ve monoton yaşayan nancy, duvarlarını kırıp bir seks isçisi tutarak yeni bir maceraya atılıyor. film boyunca nancy'nin sadece seks konusunda duvarlarını yıkmasını değil aynı zamanda genel olarak seks hakkındaki düşüncelerinin de değişimini görüyoruz. hatta hayata bakış açısı dahi değişiyor.

    hizmet aldığı vip eskort ile duygusal anlamda da bağ kuran nancy, her duvarın kırılmaması, her sınırın aşılmaması gerektiğini de yine bu macerası içerisinde öğreniyor.

    nancy'nin cüretkârlaşmasıyla birlikte film de cüretkârlaşıyor. ilk randevuda sadece bir seksin başlangıcı olan öpüşmeyi görüyoruz ve kamera öpüşme sonrası açı değiştirip bizi olaydan uzaklaştırıyor. ikinci randevuda nancy'nin oral seksini görüyoruz. kamera hemen açı değiştirmiyor. leo'ya odaklanıyor ve o şekilde kalıyor.

    üçüncü randevuda leo'nun oral seksini görüyoruz ancak bu sefer daha cüretkâr. bu sahneyi sadece nancy'nin ifadesinden anlamıyoruz; leo'yu geniş plan çekimde nancy'nin bacaklarının arasında görüyoruz. son randevu da nancy ile birlikte film de cürekârlıkta zirveye ulaşıyor. her iki karakteri de çıplak görmemizin yanında aynı zamanda birden fazla seks pozisyonu içerisinde de görüyoruz.

    bunun dışında filmin %90'ı tek mekânda geçse de karakterlerin arka plân hikâyeleri, birbirlerini keşfetmeleri, hikâyelerin sunuluşu ve diyaloglar sıkılmamanızı sağlıyor.

    cinselliklerini ve fantezilerini keşfeden karakterlerle ilgili filmleri seviyorsanız little death filmine de göz atabilirsiniz.
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap