5 entry daha
  • özellikle son bir kaç aydır 1 numaradan seçileceğine kesin gözüyle bakılan, orlandonun da önünde kırmızı halılar serdigi, krallar gibi karşıladığı ama son anda tuhaf sayılabilecek bir hamleyle paoloyu seçmesi sonucu 3.siradan rockets tarafından seçilen, insane work ethic sahibi olduğu iddia edilen basketçi arkadaşımız.

    bizim açımızdan önemi ise paolo, chet, jabari uclusunden alperene en uygun olanın jabari olması. paolo gelseydi ki son haftalarda buna kesin gözüyle bakılıyordu, hatta rafael stone'la da buluşmuş foto vermişlerdi, alperenin bölgesinde topu paylaşmak zorunda kalacaklardı. alpinin savunması zaten eleştiriliyor, bancheroyla birlikte daha zayıf bir savunma olusturacaklardi. jabari ise tam tersi sutor özelliği dışında, ki yüzde 40 üzeri üçlük attı geçen sene, savunmasıyla one çıkan ve alperene içeride çok yardımcı olacak hatta açığını kapatacak bir arkadaş. woodun takaslanmasi, jabarinin takima katılması alpi için çok çok iyi oldu.

    umarım alpi jalen ve jabari kadar hatta daha fazla çalışır bu sene. ozellikle yazın. şimdiden kagit üzerinde korkutucu bir potansiyele sahip rockets.
    bu sene yine bir development senesi olacak ama hissiyatım ve umudum playin seviyesinde bir takıma donusmeleri. tek engel silas.

    anyways, bol şanslar jabari ve tabiki sengoat.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap