628 entry daha
  • türkiye'de maalesef yetki, çevre ve imkan böyle insanların elinde.

    gibi ekibini ağırladığı bölümü izledim. ömrümde konuya bu kadar hakim olmayan bir program sahibi görmedim. kendisinin ne derece yetkin olmadığından başka bir şey de düşünemedim program boyunca. özellikle karşısında işini çok iyi yapan dört insan oturduğu için daha da gözüme battı bu durum.

    son yılların, hatta türk dizi tarihinin en acayip komedilerinden birini yapmış insanları bir küsür saat ağırlayıp; bir tane düzgün soru sormamak, sohbeti az biraz bile entelektüel bir yere çekmemek hatta sohbet bile açamamak, başka bir yerde duymadığımız birkaç bilgi alamamak gerçekten büyük bir başarı ya. muhtemelen kafa'daki maddi ilişkiler sebebiyle kendisini kıramayıp gelen ekiple kendini eğlendirdi, bir gözü sürekli bilgisayarındaydı, anlamsız şeylere bile kıkır kıkır güldü...

    ya yerin dibine sokulan "youtuber" ilker canikligil; siyasetçilerle bile bir metne bağlı gitmeden takır takır muhabbet edip, hepimizin aklındakini çekinmeden sorabiliyor. benim de çok gömdüğüm "oyuncu eskisi" caner özyurtlu tamamen emprovize şekilde kendi istediği sınırlarda müthiş bir muhabbet edip özgün söyleşiler ortaya koyuyor. ya ne bileyim "boomer" diyeceğin armağan çağlayan bile garip sorularla şaşırtıcı derecede zorluyor konuklarını ama candaş tolga gibi bir "gazeteci" karşısında bir cevher varken onu sömürecek bir muhabbet açmak yerine, düz adam gibi "yılmaz sokak röportajında ne söyledi" diyor.
892 entry daha
hesabın var mı? giriş yap