111 entry daha
  • araç kiralama uygulamasında çevremdeki tek mevcut seçenek olması sebebiyle biraz gönülsüzce bindim.
    aşık olarak indim *.

    * başta aracın kapısını açarken sığma kaygım vardı, "boynum tutulmasa bari." diye düşünürken koltuğu en alçak ayara ve direksiyonla uygun mesafeye getirince inanılmaz bir yol görüşüm oldu. normalde ön camdan bakınca ya kaputla ya da karoseriyle bakışırken alabildiğine dışarıyı görme imkanı buldum. bunun bir eksisi olarak sürücü arkasında koltuk alanı ciddi küçüldü.

    * bir itirafla devam edeyim. ne arabalar hakkında öyle ahım şahım bir tecrübem ne de arabaları model bilgisiyle kıyaslayacak kadar ilgim var. normalde girmekten kaçındığım gültepe-mecidiyeköy-fulya'da ne kadar anlamsız yokuş varsa o gün hepsinden geçmek durumunda kaldım trafik nedeniyle. araç kiralama uygulamalarından 9 10 farklı model araç kullandım bugüne dek ve içlerinde sürerken en çok eğlendiğim araç picanto oldu. yukarıda bahsettiğim semtlerin "bir sonraki çukurun sizi nerede yakalayacağını bilemediğiniz" meşhur bozuk yollarından geçerken ucu ucuna görebildiğim çukurlardan kaçınmanızı sağlayacak kadar kolay manevralara imkan sağlıyor. hız limitlerine ve diğer kurallara uyan normal bir sürücüyüm, ilave bir sürüş becerim yok ancak bu bahsettiğim bozuk yollarda bana sunduğu rahatlık için diyebileceğim şey: eğlendirdi.

    * park etmesi çok rahat bir araç. aracı alırken de bırakırken de hiç zorluk yaşatmadı.

    * aracı beğenince her normal türk insanı gibi fiyatını merak ettim, bi' ihtimal diyerek. an itibariyle 2022 modellerin paket fiyatları 311.900 - 322.900
    doğal olarak yaşadığım üzüntü yetmemiş olacak ki, bir de gidip yurtdışı fiyatlarına baktım.
    türkiye'deki fiyatlarla arasında olan farkı da siz üzülmeyin diye buraya yazmıyorum. haricen üzülmek isteyen kia picanto price 2022 anahtar kelimeleriyle ilgili cevaba ulaşabilir.

    sonsöz: eğer bu yazıyı sonuna kadar okuma fırsatınız olduysa; bu ülkenin gençleri olarak en ufak hayal kurma çabamızda dahi önce fiyatlara bakmak zorunda olmamıza neden olan akp ve laciverdi tüm siyasilere bir bela okumadan geçmeyin ve en yakın seçimlerde oyunuzu bilinçli şekilde kullanın lütfen.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap