16 entry daha
  • temmuz’da seyircisiyle buluşacak where the crawdads sing filmi için özel olarak yazılmış taylor swift şarkısıdır. daha önce safe and sound (2012), i don't wanna live forever (2017) ve beautiful ghosts (2019) gibi şahane soundtrack’ler yayınlayan taylor’ın bu şarkısı da hâliyle merak uyandırıyor.

    bir diğer özelliği de, “taylor swift x harry styles” mashup’larını youtube’da göreceğimizin habercisi bi’ soundtrack olması sanırım :) çünkü “carolina” harry styles’ın 2017’de yayınladığı, solo kariyerindeki ilk albümünden bir şarkıdır. taylor ve harry’nin geçmiş ilişkilerini de hesaba katacak olursak bu isim benzerliği vesilesiyle bol edit’li carolina’lar yolda diyebiliriz.

    harry, bu şarkıyı “kaçamak” yapıp takıldığı bir kadın hakkında yazdığını açıklamıştır. bu kaçamağın çok kısa süre ile sınırlı olduğunu belirttiği için one night stand diye düşünenler var ama buna dair kesin bir açıklama yok.

    fanlar son derece detaycı olduklarından, bu kadının şarkıda geçen “towns, better swim before you drown” sözü ile bir ilgisi olduğunu saptamışlar. yaşadığı yerin carolina olduğu gibi puzzle parçalarını birleştirince de... sonuç olarak townes adair jones isminde bir kadın olduğunu resmen afişe etmişler. kadının yerinde olmak istemezdim, çünkü ikircikli bir durum söz konusu. iyi tanınan ve başarılı bir sanatçının şarkısına doğrudan ilham kaynağı olmak güzeldir elbet. ama “kısa bir macera” olarak anılmak… eh, orasını bilemedim.

    dinlemek için: spotify, youtube.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap