• kendini haberin verdiği gaza kaptıran gazetecilerce hazırlanan fox tv haber kuşağı.

    "kahraman askerlerimizin yaptığı operasyon", "yardımsever mehmetçik", "hainler" tarzı sözleri o kadar çok tekrarlıyorlar ki, artık bir yerden sonra tek başına "mehmetçik" demenin yetersiz kaldığı hissi uyandırılıyor. tamam mehmetçik kahraman da, arkadaşım, haber mi veriyorsun şiir mi yazıyorsun ağıt mı yakıyorsun. üst üste tekrar tekrar tekrar...

    kendileri de heralde olayın farkına varmaya başladılar da haberler artık şu şekilde: " hainler yine çocukları kullandı", "mehmetçik yine döktürdü", vs. " yine yeni yine yine yine yeniden ... sev "

    e haberini düzgün ver, görevini yap. yapma demiyorum.. yap.. ama ne sen kendini sık "bugün nasıl sunsam haberi diye" , ne millet top patlayınca bomba patladı sanacak hale gelsin. ortalık güllük gülistanlık değil de, öyle ayan beyan savaş da yok ortada. hakkaten savaş çıksa haberlerin hararet düzeyini yükseltemeycekler. çıta şu an bile o kadar yüksek zaten.

    ha bir de sürekli dtp yi iğneleme gayreti. dtp sempatizanı değilim de, taraflı medya demek sadece akp yanlılığı da değil. tarafsızlıksa, herkese tarafsızlık. herkese aynı mesafe.
307 entry daha
hesabın var mı? giriş yap