8 entry daha
  • ingiltere'nin bir çok şehrine oranla sıcak olan, güneşin pek sevdiği sevimli küçük bir şehirdir southampton.yağmuru bile daha bir sakin, gökyüzünün grisi bile bir ayrı sevimlidir.
    sahip olduğu iki universiteden dolayı öğrenci şehri olarak değerlendirebiliriz, her yerde öğrenciler vardır hatta şehrin kimi sokaklarında öğrenci dışında insan yaşamadığından şüphelenmişimdir hep.
    öğrencilerin ve yerlisi olan ingilizlerin dışında çok fazla miktarda polonyalı görmek mümkündür ve kesin emin olmamakla birlikte polonya'nın avrupa birliğine girmesinden sonra nüfuslarının genel nüfusa oranı %15leri bulmuştur.bunun sebebi southampton'nın uzun denizcilik geçmişinin bulunması,önemli bir liman şehri olmasıdır ki bu çok sayıda gemicilikten anlayan işçi talebi demektir, polonyalıların karşılayabileceği...
    tüm göçmenlerin verdiği tedirginliği polonyalılar fazlaca verir yerli vatandaşlara, belirli bi saatten sonra ellerinde zincirlerle polonyalı çetelerin gezdiği rivayetleri vardır.
    bu sebeptendir ki "dünyanın her yerinde suç işlense burda işlenmez" ilk intibasına sahip bu şehirde gece dolaşmak tekin değildir.
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap