32 entry daha
  • ekşi sözlükte yazılan hikayelere deneyimlere bazen kızıyorum. amaç çok önemli bu sözlüğü kullanırken.

    arkadaşlar hemoroid damar yapınızın balon yapmasıdır. komik birşey değildir. utanılcak birşeyle alakası yoktur. doktor gibi kişilere gittiğinizdede başım ağrıyo demek gibidir. öyle efsaneleştiriyorlarki insanlar garip birşeymiş sanıyor ilk hasta olan.

    ilaca gelince ne komik ne utanılcak ne zorlayan ne erkekliğe leke sürülen bir ilaç değil. buda garip garip hikayelerin çıkarttığı şeyler. bu bir krem ve diğeri fitil denilen hızlı çözülen tablet şeklinde. kremi eline sürer gibi sürüyorsun, fitilide içeri doğru ittiriyorsun kendi çözülüyor. hiç bir garip birşey yaşamıyorsun hergün büyük tuvaletinizde olduğu gibi. eğer olsaydı doktor kontrolünde olurdu mantıken. girmiyor diyede birşey yok. büyük hemoroidi olan kişiler giriş bölgesi kapanmaya yakın olduğu için zorlanıyoruz yazmış. o zaman önce dışa krem uygulayın, küçülünce 2 gün sonra fitile başlayın.

    herşey çok basit sıradan, geçmiş olsun. türk toplumunun yarısı bu rahatsızlığa sahiptir rahat olun. yine yüzde 90 ı tedavi olmaz namus gerekçeleriyle. siz onlardan olmayın. doktora gidin güzel doktor seçin ve tedavinizi olun. hayatınıza bakın.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap